У Полтаві вшанували учасників бойових дій на території інших держав. Урочистості з цієї нагоди відбулися в міському будинку культури. Словами вдячності ветеранів гарячих точок вітали перший заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації Віктор Животенко та міський голова Олександр Мамай.

Окрім почесних грамот Полтавської облдержадміністрації та Полтавської міськради, учасники бойових дій на території інших держав отримали й цінні подарунки. Сертифікат на путівки до Міжнародного дитячого центру «Артек» для оздоровлення діток вручили дитячому будинку сімейного типу Бориса та Ольги Требухів. Десятеро дітей із сімей ветеранів відпочинуть цього літа за рахунок бюджетних коштів і в заміському оздоровчому таборі «Супутник». А Петро Дідух і Валерій Літвін, учасники бойових дій в Афганістані, інваліди ІІ групи, одержали від міського голови сертифікати на отримання відповідно двокімнатної та однокімнатної квартир у Полтаві.

— Наразі, — зазначив міський голова, — у Полтавській ОДА вирішують питання передачі ще двох квартир на баланс міста, які ми віддамо ветеранам Афганістану.