7 лютого депутати Львівської міськради подолали вето міського голови Андрія Садового на пільги для «Укрпошти». Поштарі вибороли своє право сплачувати орендну плату в символічну одну гривню.
Перед голосуванням депутат від «Свободи» Любомир Мельничук попередив: якщо буде збільшена орендна плата, доведеться скорочувати штати. Закриття 20 відділень призведе до звільнення 300 працівників.
На сесії виступив директор Львівської дирекції «Укрпошти» Василь Веселий. Він також спростував інформацію, яку при підготовці питання пільг надавали чиновники з міської ради. З’ясувалося, що всі відділи «Укрпошти» займають 6 тисяч квадратних метрів, а не 16 тисяч. Депутатам також нагадали, що «Укрпошта» безплатно передала місту відомчий дитячий садочок, балансова вартість якого становила 12 мільйонів гривень.
Після аргументованого і ділового виступу керівника Львівської дирекції «Укрпошти» Василя Веселого, депутати 72 голосами подолали вето міського голови на пільги. Пільгова вартість оренди передбачена законодавством України.