Іспанія. Marbella Cup-2013. Матч 1/2 фіналу. «Динамо» (Україна, Київ) — «Атлетико Паранаенсе» (Бразилія, Куритіба). 0:1. Гол: Феліпе, 83 (п).
«Динамо»: Коваль, Сілва, Віда, Михалик, Тайво (Селін, 85), Богданов, Аруна, Буяльський (Коркішко, 52, Люлька, 80), Безус, Цуріков (Кравець, 65), Рубен (Сидорчук, 66).
Вилучено Цурікова, 64 (груба гра).
Динамівці з відомих причин (велика група київських виконавців напередодні зіграла контрольні поєдинки за свої національні збірні) змушені були проводити матч майже другим складом. Хоча і їм протистояв далеко не гранд, а команда другої бразильської ліги.
На перший погляд, наші футболісти були досить активними, навіть два м’ячі забили (щоправда, з положення поза грою), але командою їх важко було назвати. Було багато порушень, жорсткої боротьби і обмаль осмислених дій.
Усе вирішилося у другому таймі. На 64-й хвилині динамівці залишилися в меншості, коли Цурікова вилучили за жорсткий фол. А під завісу зустрічі через порушення правил Михаликом рефері призначив пенальті у ворота киян.
Матч за третє місце на турнірі в Марбельї відбудеться у неділю. Динамівці зустрічалися з «Торпедо» (Грузія, Кутаїсі).
А тим часом стало відомо, що швейцарський нападник киян Адмір Мехмеді надзвичайно близький до повернення у свій колишній колектив — ФК «Цюрих». Як повідомляє швейцарський портал Geruchte Tіcker, керівництво клубу активізувало переговори зі своїми українськими колегами стосовно цього трансферу.
«Цюрих» має намір взяти футболіста в оренду до кінця сезону. Менеджери розраховують, що 21-річний гравець зможе допомогти їхній команді уникнути вильоту з вищого дивізіону.