Голова Верховної Ради України Володимир Рибак провів зустріч зі спортсменами і працівниками товариства «Хокейний клуб «Донбас». Глава парламенту зазначив, що йому особливо приємно вітати представників його рідного міста. При цьому він підкреслив, що «Донбас, без перебільшення, став за останні роки столицею хокею в Україні».
В. Рибак із приємністю пригадав, що на початку 70-х років будував Палац спорту «Дружба» у Донецьку, сам ходив на хокейні матчі. Нині команда клубу «Донбас» піднялася на міжнародний рівень і виступає у чемпіонатах Континентальної хокейної ліги, є володарем Континентального Кубку 2013 року і чемпіоном України. «Цим ви прославляєте нашу велику державу», — сказав він.
За внесок у розвиток хокею в Україні та зміцнення спортивного іміджу нашої держави на міжнародній арені керівник парламенту вручив Грамоту Верховної Ради України хокейному клубу «Донбас» міста Донецьк, побажавши клубу нових успіхів і досягнень. В. Рибак привітав спортсменів із державними нагородами, які їм вручив Президент України В. Янукович.
Прес-служба Верховної Ради України.