У Чернівцях відбувся Офіцерський бал. Його організаторами виступили міська рада спільно з обласним військовим комісаріатом, Управлінням СБУ в області та прикордонним загоном. На захід завітали понад двісті офіцерів із дружинами. Майже всі присутні були вдягнені відповідно запропонованому дрес-коду: офіцери — в парадний мундир, дами — в довгу вечірню сукню. Після привітальних слів від організаторів та офіційних осіб залунав «Віденський вальс» Йоганна Штрауса у виконанні малого академічного симфонічного оркестру обласної філармонії під керівництвом головного диригента заслуженого діяча мистецтв України Йосипа Созанського. 
Емоційного піднесення усім учасникам балу додали музичні привітання від військового оркестру 300-го полку та камерного хору обласної філармонії. Особливим подарунком для всіх присутніх став феєричний виступ хору «Чернівці». А найкращою парою на другому Офіцерському балу було визнано працівника СБУ та його дружину.
У Чернівцях створили культурно-освітній центр
В обласному центрі  створили Польський культурно-освітній центр національних меншин. Установа діятиме при Чернівецькій гімназії №3. У ній навчатимуть польської мови, літератури, історії, гео-графії, народознавства. Серед основних завдань центру — ознайомлення з культурною спадщиною, національними традиціями, звичаями, обрядами та побутом Польщі.
На вечорі пам’яті співали
У Чернівцях відбувся творчий вечір, присвячений поету, актору, співаку Володимиру Висоцькому. На ньому гості  змагалися в конкурсі на краще виконання пісень відомого автора.
Такий захід проводиться на Буковині втретє. Переможцем конкурсу на краще виконання пісень Володимира Висоцького став батько трьох дітей,  Юрій Олесь. Усі учасники конкурсу отримали в подарунок музичні диски з піснями артиста, книжки про життя і творчість співака, а також пам’ятні сувеніри.
Бригада «швидкої допомоги» стала третьою на змаганнях у Польщі
Бригада медиків «Швидкої допомоги» Кіцманської центральної районної лікарні стала третьою на фахових міжнародних змаганнях у Польщі. Буковинці продемонстрували високий рівень, змагаючись з десятком команд із різних країн. Зазначимо: щорічних зимових міжнародних змаганнях бригад екстреної медичної допомоги взяли участь найкращі медики Польщі, України, Великої Британії, Німеччини, Греції та США.
Завдання, які виконували учасники, оцінювалися за стандартами країн Євросоюзу. Україну в Польщі представляли бригади зі Львова, Умані, Кіцмані та столична приватна «Швидка».
У пенсіонера знайшли арсенал 
У господарстві 67-річного жителя правоохоронці виявили та вилучили декілька видів зброї. Зокрема, пенсіонер зберігав у будинку револьвер іноземного виробництва невстановленої марки з ознаками переробки, затворний механізм нарізної зброї системи «Маузер», мисливську гладкоствольну рушницю марки «ІЖ», три мисливські ножі кустарного виробництва та 35 набоїв різного калібру.