До київських книгарень, які можна перерахувати на пальцях, нещодавно додалася ще одна — «Могилянська книгарня» у приміщенні однойменної академії. Після тривалої перерви її було реанімовано завдяки підтримці Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, а також спільними зусиллями президента видавничої організації «Юрінком Інтер» та Києвомогилянки.

 

Київське міське управління Фонду Держмайна України посприяло оформленню договору оренди на приміщення за адресою Контрактова площа, 4 відповідно до чинного законодавства саме для відкриття книжкової крамниці. Хоча бажаючих заволодіти ним з іншою метою було вдосталь.

Віце-президент відомого навчального закладу Людмила Денисенко разом із президентом видавничої організації «Юрінком Інтер» Віктором Ковальським та віце-президентом Асоціації книговидавців України Василем Теремком урочисто відкрили «Могилянську книгарню», яку освятив ігумен Церкви Благовіщення Божої Матері отець Богдан (на знімку).

У відновленій книгарні можна придбати юридичну літературу найбільшого в Україні юридичного видавництва «Юрінком Інтер» та ще близько семи тисяч книг понад 20 українських видавництв із будь-яких напрямків юриспруденції або замовити її за спеціальними каталогами. 

Фото автора.