Ця інформація надійшла з Посольства України в Республіці Корея. У містах Пйонгчанг та Ґангнинг відбулися Всесвітні зимові ігри Спеціальної Олімпіади-2013 (участь брали понад 3200 представників зі 111 країн). Успішно виступила на них збірна України у складі 10 делегатів — шість атлетів і три тренери на чолі з президентом Спеціальної Олімпіади України, академіком НАН України Сергієм Комісаренком.
Як повідомив Посол України в Республіці Корея Василь Мармазов, цього року українська команда виступала у двох видах програми — гірських та класичних лижах. У підсумку наша збірна здобула 6 золотих, 3 срібні та 2 бронзові медалі. Особливо відзначився киянин Степан Синюков, який виборов дві золоті та одну срібну нагороду.
У рамках перебування у Південній Кореї, як зазначив Сергій Комісаренко, українська збірна мала нагоду ознайомитися з історією, культурою та природою країни.
 
Сеул.
Довідка
 Спеціальна Олімпіада є найбільшою в світі спортивною організацією людей з вадами інтелектуального розвитку. Вона була заснована 1964 року родиною президента США Дж. Кеннеді, опікується понад 3 млн. атлетів з 175 країн. Спеціальна Олімпіада визнана неурядовим членом ООН, а МОК офіційно надав цій організації право називати свої змагання олімпійськими.