У другому міжобласному турнірі з футзалу, що проходив у Тернополі і присвячувався 101-й річниці від дня народження голови Проводу ОУН Ярослава Стецька, чергову перемогу здобула футбольна команда депутатів Рівненської області. 
Основу збірної Рівненщини склали народний депутат від Рівного Олег Осуховський, депутати Рівненської обласної ради Андрій Котельник та Рівненської міської ради Володимир Валявка.
Під час групового турніру рівняни перемогли команди Хмельницької і Львівської областей з рахунком: 11:1 та 15:1 відповідно, а також зіграли внічию з тернополянами. У фіналі в серії післяматчевих пенальті збірна Рівненщини перемогла збірну команду Івано-Франківської області. Найкращим бомбардиром змагань уже традиційно став народний депутат, голова Рівненської обласної організації ВО «Свобода» Олег Осуховський (на знімку з кубком).
До речі, минулого року рівняни теж перемогли в цьому турнірі, а 2011 року на Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів усіх рівнів команда Рівненської області здобула перемогу у змаганнях з футзалу.
Рівне. 
Фото Вікторії МАМОТЮК.