Голова Верховної Ради закликав представників громад до співпраці.

Учора Голова Верховної Ради Володимир Рибак, його заступники Ігор Калєтнік та Руслан Кошулинський (на знімку) взяли участь у нараді за участю голів Верховної Ради Автономної Республіки Крим та обласних рад.

Відкриваючи засідання, глава парламенту повідомив, що сьогодні о 10 годині депутати зроблять ще одну спробу домовитись. І висловив упевненість, що порозуміння все-таки буде знайдено і в четвер сесія працюватиме у звичному режимі. Вибори закінчилися, настав час виконувати обіцянки, вкотре наголосив Голова Верховної Ради.

Звертаючись до голів обласних рад, В. Рибак зауважив, що нині треба зосередитися на реформах, на яких наголошує Президент. «Президент ставить акценти, а вносити корективи повинні на всіх рівнях — аж до селищної ради», — додав він. У цьому контексті глава парламенту повідомив, що планує відвідати всі регіони, щоб безпосередньо на місцях почути, що і як треба змінювати. Закликаючи голів обласних рад до співпраці, глава парламенту зауважив: «Ми працюватиме спільно з вами. Давайте разом змінювати ситуацію». Володимир Рибак окреслив декілька аспектів взаємодії Верховної Ради та органів місцевого самоврядування.

Докладніше читайте в наступному числі газети.

Фото Анастасії СИРОТКІНОЇ.