Партія регіонів готова до будь-якого розвитку ситуації. Про це в інтерв’ю журналістам заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов (на знімку). Парламентарій зазначив, що питання введення персонального голосування — це питання зміни цілої низки документів, у тому числі законів, у нашій державі.

Він вважає, що потрібно організувати робочу групу, яка має забезпечити персональне голосування. Так, за його словами, робиться в цивілізованих країнах.

«На останній нараді ми домовилися про те, що завтра працюємо в комітетах, і за цей час постараємося виробити формулу для того, щоб уже в четвер приступити до роботи в пленарному режимі», — зазначив він.

За його словами, члени фракції Партії регіонів були готові до роботи в сесійній залі, починаючи з першого дня другої сесії. «У нас сьогодні прийшло на засідання фракції 204 депутати із 208. Плюс нас підтримує фракція Комуністичної партії і самовисуванці. Ми маємо достатньо голосів для того, щоб кожен депутат індивідуально проголосував, і ми змогли прийняти те чи інше рішення», — зазначив О. Єфремов.

Він також запевнив, що парламентська більшість була готова розглянути законопроекти, пов’язані із введенням сенсорної кнопки. «Враховуючи загострення ситуації і розуміючи проблеми, які є у опозиції, ми погодилися на розгляд законопроектів, пов’язаних із введенням сенсорної кнопки. Але жоден з них не має тієї форми, яку можна було б приймати. Мені здається, з цим погодилися і наші колеги. Упевнений, що найближчим часом вони подумають над тим, що робити з цими проектами законів», — підсумував політик.

Фото Олександра КЛИМЕНКА.