що Верховна Рада зможе працювати конструктивно цього тижня. Про це заявив під час брифінгу її лідер Олександр Єфремов.
«Початок роботи нової парламентської сесії обіцяє бути цікавим. Але, незважаючи на мій оптимізм, початок нашої роботи й деякі факти свідчать про те, що представники опозиції не готові справді зайнятися конструктивною роботою у парламенті», — зазначив він.
За його словами, представники опозиції вже вирішили блокувати роботу Верховної Ради. «Ми сподіваємося, що все-таки здоровий глузд візьме гору, і завтра парламент почне працювати. Як надалі ми працюватимемо, покаже час. Я прогнозую, що перший період буде непростий, але в остаточному підсумку ми вирівняємося і налагодимо конструктивну роботу», — сказав глава фракції ПР.
Народний депутат повідомив, що законопроект про Кабінет Міністрів може бути проголосований цього  тижня. «Він уже розглядався в комітеті. І мене поінформували про те, що в ньому є деякі положення, котрі, на наш погляд, не поліпшують роботу Кабінету Міністрів», — заявив О. Єфремов. Він також повідомив, що з цього питання спілкувався із Прем’єр-міністром Миколою Азаровим. «Якщо в законопроект були внесені коректування з урахуванням позиції народних депутатів фракції ПР, тоді ми проголосуємо з даного питання. Чи встигнемо ми проголосувати цей законопроект поточного тижня? Якщо ми працюватимемо завтра, в четвер і п’ятницю, то встигнемо. А коли в якийсь день станеться зрив, то — ні», — наголосив парламентарій.