Львівська міліція затримала 17-річного жителя Трускавця за побиття і грабунок жінок. Чадо заможних батьків у такий спосіб здобувало гроші для розваг у нічних клубах.

Як розповів начальник Львівського міського управління міліції підполковник Сергій Зюбаненко, молодик грабував жінок у ранковий час і переважно в центральній частині міста.

Першою жертвою 8 січня стала 22-річна студентка. Відібравши 800 гривень і 21 долар, юнак продовжував знущатися над жертвою впродовж семи хвилин, поки не дізнався код банківської картки.

11 січня «гастролер» напав на 62-річну жінку. Він ударив пенсіонерку важким предметом по голові й затягнув її до будинку на вулиці Науковій. Після катувань жінка віддала золоту обручку, 1600 гривень та дві банківські картки.

Про нападника, який знущався з жінок, пішов поголос по усьому місту після того, як його жертвами (біля монастиря) стали 80-річна львів’янка та 43-річна жителька Городоцького району. Обидві жінки потрапили до реанімації. Поживою молодика стали лише 11 гривень та мобільний телефон.

Як повідомили «Голосу України» у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Львівській області, затриманого заарештовано, за цими фактами відкрили кримінальне провадження.

«На щастя, на цьому протиправна діяльність жителя Трускавця у Львові завершилась. Тепер триває досудове слідство. Слідчі встановлюють можливу причетність молодика до скоєння інших злочинів», — прокоментував цю кримінальну історію Сергій Зюбаненко.

 

Львів.