Голова Верховної Ради України В. Рибак, як виняток, надав дозвіл на проведення зборів трьох депутатських фракцій у залі пленарних засідань у будинку парламенту

0 9 годині 31 січня 2013 року Голова Верховної Ради України В. Рибак провів зустріч з головами депутатських фракцій Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» та Всеукраїнського об’єднання «Свобода» з приводу проведення зборів народних депутатів України — членів цих депутатських фракцій.

29 січня 2013 року на адресу керівника апарату Верховної Ради України надійшло звернення голови депутатської фракції Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» з інформацією щодо проведення о 9 годині 31 січня 2013 року зборів народних депутатів України — членів трьох депутатських фракцій і проханням забезпечити проведення цього заходу у конференц-залі в будинку парламенту по вул. Грушевського, 5 та дати дозвіл на прохід до зазначеного приміщення представників засобів масової інформації за картками акредитації.

З огляду на кількісний склад трьох депутатських фракцій та обмеженість місць у конференц-залі Голова Верховної Ради України В. Рибак прийняв рішення, як виняток, дозволити проведення цих зборів у залі пленарних засідань у будинку Верховної Ради України по вул. Грушевського, 5.

Прес-служба Верховної Ради України.