Фракція Партії регіонів не підтримає ініціативу опозиції про відкликання Володимира Рибака з посади Голови Верховної Ради. Про це журналістам заявив народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник. «Ми та більшість, яка справді повинна оцінити дії керівника парламенту, і ми дамо відповідну оцінку. Я думаю, що ми це не підтримаємо», — зазначив він.

Парламентарій також заявив, що, попри обіцянки опозиції блокувати роботу, Верховна Рада працюватиме в нормальному режимі. «Я глибоко переконаний, що ми будемо працювати. Бажано, щоб усі дотримувалися Конституції не тільки щодо персонального голосування, а й з інших питань», — сказав він.

Водночас народний обранець висловив своє здивування тим, що Арсеній Яценюк під час свого перебування на посаді керівника парламенту не ввів у дію нову систему голосування у сесійній залі. «Напевно, треба запитати у Арсенія Яценюка, чому він її не задіяв», — сказав народний депутат.

Крім того, В. Олійник вважає, що звинувачення на адресу Партії регіонів від опозиційних фракцій у розсиланні «смс» про перенесення часу зборів опозиції є безглуздою провокацією. На його думку, перевірити процедуру розсилки повідомлень мають правоохоронні органи.

«Повідомлення я прочитав в Інтернеті. Вони за змістом настільки недолугі та безглузді, що, якщо депутат отримує його, він має щонайменше зателефонувати колезі», — сказав В. Олійник та додав, що деякі політичні сили вже займалися подібними схемами.

В. Олійник також вважає, що вимога опозиції про звіт Генеральної прокуратури є тиском на слідство у справі про вбивство Євгена Щербаня. «Якщо розглядається питання щодо підозри Юлії Тимошенко у вбивстві Є. Щербаня, то цей звіт є передчасним, адже ми ще не маємо висновків суду. Після рішення суду можна буде мати якісь висновки і дискусії. А підтримувати форму тиску на правоохоронні органи я вважаю неприпустимим», — наголосив він.