Марбелья (Іспанія). 26 січня. «Динамо» (Україна, Київ) — «Люцерн» (Швейцарія). 3:2. Голи: Цуріков, 42, Аруна, 54, Мехмеді, 73 — Андріст, 45, Отеле, 85.
«Динамо»: Шовковський (Коваль, 25), Люлька (Сілва, 46), Віда, Михалик (Хачериді, 46), Селін (Тайво, 46), Велозу (Гармаш, 46), Сидорчук (Богданов, 46), Цуріков (Мехмеді, 46), Кранчар (Аруна, 46), Кравець (Безус, 46), Ярмоленко.
На тренуванні напередодні матчу з «Люцерном» динамівці розділилися на два склади і провели поєдинок між собою. Поспостерігати за тренувальним процесом команди Олега Блохіна прийшов відомий гість...
Знаменитий італієць Фабіо Капелло (нині — наставник збірної Росії) довго спілкувався з генеральним директором «Динамо» Резо Чохонелідзе та своїм давнім приятелем — тренером з фізпідготовки «біло-синіх» Вінченцо Пінколіні, з яким працював разом багато років. Нині авторитетний фахівець готується до контрольного матчу збірної Росії проти Ісландії, котрий відбудеться саме в Марбельї.
Поєдинок киян проти швейцарців відзначався гостротою і безкомпромісністю. Хоча динамівці могли виграти ще з більшим рахунком. За матчем спостерігав тренер збірної України Михайло Фоменко. І це не дивно, бо багато динамівців є кандидатами до її складу.
Після поєдинку з «Люцерном» наша команда повернулася до Києва. А вчора на її базі в Кончі-Заспі журналістам були представлені новачки колективу. Сьогодні «Динамо» вирушає на другий збір до Іспанії.
Стало відомо, що з першою командою полетять Дмитро Коркішко і Франк Теміле. Щодо Віталія Гемеги, який був на першому зборі, то з ним ясності поки немає, оскільки він отримав ушкодження. Відомо, що на другий збір також вирушать декілька футболістів з молодіжного складу.
27 січня. «Дніпро» (Україна, Дніпропетровськ) — «Динамо» (Росія, Москва). 3:1. Голи: Селезньов, 35, Зозуля, 70, Кобахідзе, 90+1 — Соломатін, 3.
Фото fcdynamo.kіev.ua.
Олег Блохін і Фабіо Капелло спілкувалися із задоволенням.