Рівень гри київського «Динамо» зовсім не відповідає статусу команди, а футболісти їдуть сюди лише заради грошей. Таку думку після спарингу «Динамо» (Київ) зі «Стяуа» (Бухарест), в якому кияни програли, висловив Sport Total FM екс-гравець румунської команди, а нині відомий телеексперт Валерій Рачіта.
— В цьому матчі у футболістів Стяуа» було бажання перемогти, а «Динамо» змусило мене замислитися, як цій команді вдається бути третьою в чемпіонаті України. Так, київський клуб залучив до свого складу виконавців із великими контрактами, але всі вони показують зовсім не той рівень гри, який демонстрували в таких клубах як «Ліон» або «Тоттенгем», — вважає Рачіта. — У «Динамо» є багато гравців з іменами, які вони заробили у великих європейських турнірах. Але таке враження, що до Києва ці виконавці приїхали виключно заради грошей.
Румунські коментатори матчу зазначили, що загальна вартість гравців «Динамо» становить 130 мільйонів євро, але ця команда останнім часом йде вниз, а «Стяуа», навпаки, — вгору.
*** 
Український тренер Юрій Калитвинцев, котрий свого часу очолював «Закарпаття» (Ужгород) і працював в. о. наставника національної команди України і привів до перемоги у чемпіонаті Європи збірну України (U-19), нещодавно очолив клуб російської прем’єр-ліги «Волга» (Нижній Новгород).
Слід сказати, що спадок Юрію Миколайовичу дістався не найкращий. «Волга» бореться за збереження місця в елітному дивізіоні. У роботі Калитвинцеву допомагатиме Геннадій Литовченко, котрий залишив місце асистента тренера в криворізькому «Кривбасі».