Ветеранська збірна України візьме участь у п’ятому розіграші міжнародного «Кубка легенд» імені Костянтина Єременка.
Як повідомляє офіційний сайт ФК «Динамо» (Київ), в її складі мають намір виступити Тарас Луценко, Андрій Ковтун, Дмитро Парфьонов, Владислав Ващук, Сергій Федоров, Юрій Дмитрулін, Андрій Несмачний, Віталій Косовський, Юрій Калитвинцев, Сергій Ребров, Едуард Цихмейструк, Олександр Призетко, Сергій Нагорняк.
Матчі турніру відбудуться 9—10 лютого у московському Палаці спорту «Мегаспорт». Окрім українців участь у змаганнях візьмуть також команди Італії, Німеччини, Португалії, Нідерландів та Росії.
У десятці претендентів
Студента Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Максима Литвинова номіновано на звання найкращого молодого гравця світу авторитетним міжнародним футзальним порталом Futsal Planet.
Максим навчається на першому курсі Інституту фізичного виховання та спорту ЛНУ. Окрім збірної університету з футзалу «Універ» грає у складі молодіжної команди України. Нещодавно хлопці стали тріумфаторами престижного турніру «Петербурзька осінь». Тепер Максим — один з десяти претендентів на перемогу в номінації «Найращий молодий гравець світу».
— Мені було дуже приємно потрапити до десятки кращих молодих футболістів світу, — сказав він. — Це дійсно висока оцінка моєї гри. Хочеться вірити, що це не востаннє.
Опитування серед компетентних журналістів та світових фахівців з футзалу мають провести до 27 січня, а ім’я найкращого молодого гравця стане відомо 31 січня.
Луганськ.