У Кам’янці-Подільському члени місцевого осередку юнацької організації «Пласт» виклали найбільший в Україні тризуб із доміно. Власне, це не звичне для всіх доміно, пластини значно більші, на них немає крапок, зате зображено герби українських міст.

— Всеукраїнська акція «ДоміНАЦІЯ» започаткована в Івано-Франківську відомим пластуном Тарасом Зенем, а допоміг реалізувати цю ідею благодійний фонд Богдана Гаврилишина. Це сталося майже два роки тому, — розповідає керівник кам’янецьких пластунів Віктор Годний. — Відтоді велетенський тризуб мандрує Україною, і ось цього року маємо честь прийняти «ДоміНАЦІЮ» в Кам’янці, де, за архівними даними, «Пласт» діє з 1918 року.   Ми хочемо відродити в наших сучасниках той рівень інтересу до власної держави, що був на початку минулого століття. А ще «ДоміНАЦІЯ» покликана популяризувати історію України. Ми пропагуємо єдність Сходу і Заходу, Півночі й Півдня, української нації, країни, згуртування всіх навколо наших державних символів. 

Український герб із «доміно» має розміри 12 на сім з половиною метрів. Це найбільший в Україні тризуб, і пластуни вже подали заявку до реєстру рекордів України.

Кам’янець-Подільський.