Біатлон. Антхольц/Антерсельва (Італія). Етап Кубка світу. Перегони переслідування, 10 км.

1. Тура Бергер (Норвегія) — 31:21.8 (0+1+1+0); 2. Олена Підгрушна (Україна) — +18.9 (0+0+0+1); 3. Кайса Макаряйнен (Фінляндія) — +25.4 (0+0+2+2); 4. Ольга Вілухіна (Росія) — +29.6 (1+0+0+1); 5. Надін Горхлер (Німеччина) — +32.7 (0+1+0+0)...
Олена Підгрушна (на знімку) провела видатні перегони переслідування! Стартувавши четвертою після спринту, капітан збірної України показала, що в плані психології в контактній боротьбі вона може дати фору багатьом суперницям. Протягом трьох рубежів поспіль Олена не припускалася помилок і коло перед останньою стійкою провела лідером.
На жаль, на останній стрільбі Підгрушна не зуміла оформити абсолютний нуль — раз не влучила. І пішла одразу за Турою Бергер. Але всі знають вміння норвежки ураганно проходити останнє коло. Тому шанси на перемогу в цій суперечці в українки були мінімальними. Але своїм другим місцем Олена нікому не поступилася! Срібна нагорода і новий особистий рекорд — блискуче!
***
Жіночу програму цього етапу завершувала естафета. Збірна України фінішувала п’ятою. Перемогли біатлоністки Німеччини, другі — росіянки, треті — спортсменки Франції, четверті — норвежки.
Фото bіathlon.com.ua.