«З’явилися великі шанси на успішний вихід із ситуації, що склалася, — заявив власник столичного клубу Вадим Рабинович. — Я недооцінював той факт, що багато людей люблять «Арсенал». До нас звернулися три дуже серйозні фінансові групи зі своїми пропозиціями допомогти клубу. І Київська міська адміністрація підключилася. Вона зацікавлена, щоб «Арсенал» не зник з футбольної карти України.
Либонь, моєю помилкою було те, що свого часу не дуже щільно співпрацював зі столичною владою. Але тепер, гадаю, все буде добре. Нині ми розмовляємо з футболістами: хтось іде, когось вмовляємо залишитися...»
Журналісти уточнили: йдеться про спонсорство чи продаж клубу? Вадим Зіновійович відповів: «Розглядаємо варіанти. Різні групи зацікавлені в різній участі. Щодо мене, то я б хотів відійти від справ. Але одна з груп, в якої найреальніша пропозиція, пропонує мені в якійсь ролі залишитися.
Подивимося. В «Арсенал» я вклав частину свого життя, кошти, для мене ця назва — не порожній звук. Одне слово, тепер насамперед потрібно визначитися з найкращим варіантом для клубу. Мине кілька тижнів, і все буде ясно...»