Учора Перший заступник Голови Верховної Ради України Ігор Калєтнік привітав особовий склад, керівництво та ветеранів Управління державної охорони України з професійним святом — черговою річницею з дня створення.

Вітаючи учасників урочистої зустрічі в стінах парламенту, І. Калєтнік наголосив на важливості уваги і підтримки з боку держави до цієї служби, до працівників Управління державної охорони України, «адже тут служать справжні професіонали, які пройшли великий життєвий шлях і в лавах Збройних Сил, і в спецслужбах». Він підкреслив, що «завдяки професіоналізму, знанням і відповідальній службі, в людей, з якими поруч працюють представники державної охорони, є можливість відчувати надійність і безпеку».
І. Калєтнік вручив відзнаки Верховної Ради України і цінні подарунки кращим співробітникам Управління «за особистий внесок у здійснення державної охорони в органах державної влади, забезпечення безпеки посадових осіб, за зразкове виконання своїх обов’язків» та з нагоди 21-ї річниці від дня створення головної державної охоронної структури України.
«Ці відзнаки — оцінка вашої праці, ваших заслуг і відданості своїй роботі», — сказав Перший заступник Голови Верховної Ради України, побажавши присутнім благополуччя на роботі і вдома.
Прес-служба Верховної Ради України.
На знімку: Грамоту Верховної Ради України з рук Першого заступника Голови Верховної Ради України Ігоря Калєтніка отримує помічник директора департаменту оперативного забезпечення охорони підполковник Юрій Жуковін, на задньому плані — начальник Управління державної охорони генерал-лейтенант Сергій Кулик.
Фото Анастасії СИРОТКІНОЇ.