Принаймні, так стверджує влада Луганщини. За оцінками фахівців, споживання хліба в області становить приблизно 600 тонн на добу. За результатами проведеного аналізу, на випуск такої самої кількості хліба розраховані й виробничі потужності регіону. Таким чином, проблем з випіканням хліба та його постачанням до роздрібної мережі в регіоні немає. Сьогодні влада Луганщини проводить роботу в іншому напрямку — легалізації хлібовиробництва. Потреба в цьому є. Крім того, в області ініціюють розвиток мережі реалізації на ринку хліба та хлібобулочних виробів. Зокрема, виробникам рекомендовано розглянути можливість відкриття на території регіону своїх фірмових магазинів або торгових точок, оскільки це своєрідна додаткова гарантія якості та створення нових робочих місць.
Луганськ.