Футбол. Зустріч національних збірних України та Молдови в рамках сьомого туру відбірного етапу до чемпіонату світу-2014 в групі Н може відбутися на стадіоні «Чорноморець» в Одесі.
Цю інформацію оприлюднила прес-служба ФФУ в єдиному графіку ігор збірних України. Згідно з розкладом матчів, зустріч з командою Молдови відбудеться 26 березня 2013 року.
Нагадаємо, що 22 березня підопічні Михайла Фоменка у шостому турі відбірного етапу світової першості зіграють зі збірною Польщі в гостях.
Максим Коваль — серед найталановитіших молодих воротарів Європи
Відповідний рейтинг склали британські журналісти, звернувши свою увагу на футболістів віком до 20 років.
Воротар київського «Динамо» Максим Коваль увійшов до п’ятірки кращих молодих стражів воріт європейського футболу. На думку сайту gіvemefootball.com, Східна Європа має репутацію чудової школи класних воротарів, й українця може чекати велике майбутнє.
«У 16 років Коваль дебютував за запорізький «Металург» і відразу ж відстояв на нуль. Провівши ще 19 матчів, він перейшов до гранда українського футболу — «Динамо», яке оцінило дії молодого голкіпера в матчі проти киян. Коваль — величезний талант, в якого за плечима вже є досвід гри в континентальних кубках», — пояснили свій вибір журналісти.
Разом із Максимом до п’ятірки найкращих молодих європейських воротарів увійшли німці Марк-Андре тер Штеген із «Боруссії» (Менхенгладбах), Бернд Лено, котрий представляє леверкузенський «Байєр», бельгієць із мадридського «Атлетико» Тібо Куртуа, контракт якого належить лондонському «Челсі», а також Джек Бутленд із «Бірмінгема».
«Динамо» залишають двоє
Бразилець Бетао найближчим часом залишить київське «Динамо». Про це заявив президент клубу Ігор Суркіс:
«Ми ведемо перемовини щодо Бетао з одним із французьких клубів. Я дав добро на трансфер, оскільки у нього дружина зараз вагітна. Я думаю, що завтра-післязавтра закриється питання з його переходом в «Евіан».
...Утім, на цьому інтереси «Евіана» до футболістів «Динамо» не обмежуються. Керівництво французького клубу має намір придбати ще й Артема Кравця. Нагадаємо, що савойський клуб уже підписав сербського півзахисника динамівців Мілоша Нінковича.
А от питання з Раффаелем динамівці  вже вирішили. Бразильця віддали в оренду на півроку з правом викупу до німецького клубу «Шальке-04» (Гельзенкірхен).