Пітерський телекоментатор Геннадій Орлов дозволив собі образливо висловитися щодо можливих учасників Газпром-ліги. Таку неофіційну назву, ще не народившись (сподіватимемося, і не народиться), отримав лобійований в Росії чемпіонат СНД.

«Арсенал» лондонський не може встати на ноги, а київський — це досить посередня команда українського чемпіонату, в якому є тільки чотири клуби. Решта — це сіно і дрова для нашого першого дивізіону», — цитує принизливі для нас слова MІGsport.com.
До речі, цей пан народився у Харкові (нині йому 68 років), свого часу грав за «Металіст», кілька матчів провів за ленінградський «Зеніт»...
Отож, немає сенсу говорити про ту маячню (чемпіонат СНД), яку надумали в сусідній державі. Либонь, не варто зайвий раз наголошувати, що у нас власний дім і своя дорога!
У «Севастополі» поповнення з Донецька
Денис Кожанов, який захищав у 2010—2011 рр. спортивну честь України у складі національної збірної, гратиме в севастопольській команді.
Родом спортсмен із Донецька. У його послужному списку — виступи в маріупольському «Іллічівці», донецькому «Шахтарі», львівських «Карпатах».
Севастополь.