Дніпропетровська авіакомпанія «Дніпроавіа» припинила продаж квитків на авіарейси, в тому числі через свій сайт. Як повідомили у прес-службі компанії, з усіх питань необхідно звертатися до контактного центру.
15 січня мали відбутися загальні збори акціонерів ВАТ «Авіаційна компанія «Дніпроавіа». Серед винесених питань — зміна назви, внесення змін до статуту, відкликання діючої наглядової ради й ревізійної комісії, також прийняття змін і в порядку формування статутного капіталу ТОВ «Міжнародний аеропорт «Дніпропетровськ».
«Дніпроавіа» разом із компаніями «Донбасаеро» та «Аеросвіт» входять в альянс «Українська авіаційна група», що здійснює регулярні й чартерні рейси по Україні, до країн Європи, Азії та Північної Америки. Нині справа про банкрутство «Аеросвіту» перебуває в Господарському суді Київської області — при загальній вартості активів авіакомпанії в 1 мільярд 467,261 мільйона гривень визнана кредиторська заборгованість сягає 4 мільярдів 290,840 мільйона гривень.
Разом з тим, за наявною інформацією, 20 грудня в Дніпропетровську було зареєстровано нову авіакомпанію «Авіадніпро». Її керівником став Сергій Ткаченко. Людина з такими само ім’ям і прізвищем керувала й «Дніпроавіа».
Дніпропетровська область.