Позавчора в Олімпійському дворику найбільшої спортивної та культурної арени країни — НСК «Олімпійський», відбувся Гала-вечір, присвячений вшануванню переможців та призерів київських турнірів з футболу 2014 року, команди «Зірки київського футболу», яка здійснила турне країною на підтримку миру та єдності, нагородженню найкращих гравців та тренерів. Призів і відзнак, квітів і теплих слів було вдосталь.
Наприкінці кожного року Федерація футболу Києва та Асоціація ветеранів футболу столиці підбиває підсумки року, що минає. Вже другий рік поспіль урочистий захід відбудеться на головній спортивній арені України. Цього разу були присутні представники різних поколінь київського футболу: уславлені ветерани і діючі футболісти, тренери і наше майбутнє — ті, хто тільки починає свій шлях у футболі. Не обійшлося, звичайно, без функціонерів, діячів бізнесу та політики, журналістів. Організували й музично-розважальна програму, фуршет. Одне слово, вийшов справжній сімейний бал.
— Дорогі друзі, непрості часи переживає не лише столичний футбол, — сказав президент Федерації футболу Києва Ігор Кочетов, — а й уся наша країна. І ми можемо щиро пишатися, що київські футболісти та прихильники цієї чудової гри показали себе справжніми патріотами України. І це вселяє надію на добре майбутнє.
Для проведення заходу великий внесок зробило Державне підприємство «НСК «Олімпійський» (генеральний директор Валентин Груздєв).