На сторінках «Голосу України» від 28 грудня 2012 року побачила світ кореспонденція «Не плач, не бійся, не проси», де йдеться про добрі справи, зроблені «Реабілітаційним центром», в якому об’єдналися небайдужі мешканці Ковеля, що на Волині. Саме від редакції нашої газети ця громадська організація отримала перший благодійний внесок — тисячу гривень — для придбання власного автобуса.
«Реабілітаційний центр» всіляко допомагає своїм землякам з обмеженими можливостями, щоб вони жили повнокровним життям, не почувалися відірваними від суспільства. Саме з цією метою 11 січня 2013 року о 15-й годині в Палаці учнівської молоді в Ковелі відбудеться благодійний аукціон «Крок за кроком до здійснення мрій» на підтримку громадської організації «Реабілітаційний центр» за сприяння міського голови Олега Кіндера, дирекції Палацу учнівської молоді та народного художнього колективу «Барвінок».
У програмі — святковий різдвяний концерт, виставка виробів декоративно-ужиткової творчості як дорослих майстрів, так і дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями, і, звісно, доброчинний аукціон «Крок за кроком до здійснення мрій». Кошти, зібрані на аукціоні, будуть використані для здійснення давньої мрії усіх членів організації — мати спеціалізований транспорт та змогу подорожувати людям, які пересуваються на інвалідних візках, або мають труднощі в процесі пересування.
За додатковою інформацією звертатися за телефонами: (03352) 7-32-23; (050) 69 04 990 Славікова Наталія.
Якщо у вас є бажання долучитися до цього заходу, але немає змоги особисто взяти участь в аукціоні, то ви можете зробити свій внесок безпосередньо на рахунок громадської організації «Реабілітаційний центр»:
рахунок 26004300360404 у ТВБВ № 10002/0119 філії — Волинське ОУ АТ «Ощадбанк» МФО 303398
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ 25087545