За одну ніч невідомі зламали банкомат у одному з корпусів Інституту зрошуваного землеробства під Херсоном, викравши 72 тисячі гривень, та проникли у торговий зал магазину райцентру Чаплинки. 
Там були встановлені два пристрої для видачі готівки від різних банків. Зловмисники спробували розрізати банкомати, та їхні корпуси не піддалися. Тож сто тисяч гривень, що були там, поцупити не вдалося. 
Тим часом фінустанови тривожить те, що в усіх цих випадках банкомати були підключені до пульту Державної служби охорони, і сигналізація спрацювала. Однак групи реагування не змогли ані відвернути пошкодження техніки, ані перешкодити втечі крадіїв. До того у Генічеському та Новотроїцькому районах Херсонщини вночі хтось пограбував два сільські відділення державного Ощадбанку. І ці злочини також залишаються нерозкритими, хоча в одному випадку у зламаному сейфі спрацювала «пастка», і хтось із незваних гостей отримав просто в обличчя «заряд» особливо стійкої червоної фарби, яку не можна змити принаймні тиждень.
 
Херсонська область.