У Дніпропетровську відбувся благодійний бал для 300 дітей з обмеженими фізичними можливостями. Свято провели в рамках щорічної програми «Подаруй тепло дітям» за ініціативи депутатів від фракції «Батьківщина» Андрія Павелка та Дениса Дзензерського. Діточок також привітала голова наглядової ради Фонду «Відкрий Україну» Терезія Яценюк.
— Дитинство має бути святом, — сказала вона, — і ми надзвичайно раді подарувати саме цим дітям ту чарівну казку, на яку вони дуже чекали весь рік. Я переконана, що такі події важливі для їхнього духовного, соціального та фізичного розвитку. І немає більшого задоволення, ніж бачити їх усміхнені обличчя.
«Нам приємно бути часткою цього дійства, — зазначив Андрій Павелко. — Сподіваємось, що до нашої ініціативи приєднуватиметься дедалі більше відомих людей, щоб привертати всебічну увагу до потреб цих талановитих дітей та допомагати їм досягати більшого в житті».
Під час візиту до Дніпропетровська Терезія Яценюк разом з Андрієм Павелком також відвідали інтернат для дітей з вадами слуху, привітали учнів СШ №28, керівництво якої приділяє особливу увагу спортивному розвитку дітлахів. Нагоду продемонструвати свої спортивні навички також отримали вихованці Перещепинського будинку-інтернату. Завдяки Фонду «Відкрий Україну» для них влаштували візит до Дніпропетровська та справжній боулінг-турнір.
Деякі вихованці Перещепинського будинку-інтернату грали в боулінг уперше.
Фото надане прес-службою Андрія Павелка.