Питання голосування в парламенті перебуває в стадії обговорення. Про це під час брифінгу повідомив народний депутат, глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.
За словами парламентарія, нині групи народних депутатів, у тому числі й Партії регіонів, вивчають, як це відбувається в інших країнах. «Коли ми цілком вивчимо це питання, гадаю, тоді народиться якась пропозиція, яку ми зможемо обговорити. На сьогоднішній день поки що рано казати, що ми про щось домовилися», — сказав О. Єфремов.
Водночас депутат прокоментував ситуацію стосовно того, що не всі члени уряду були позбавлені вчора депутатських повноважень. За словами регіонала, тут немає ніякої трагедії, просто не всі депутати були уважні під час голосування. «Безперечно, депутата, який затверджений на посаду міністра (йдеться про Ігоря Прасолова. — Авт.), незабаром буде звільнено від депутатського мандата. До цього питання нам доведеться повертатися ще не раз, тому що буде ще низка затверджень», — зазначив парламентарій. 
Крім того, пакетне голосування за керівництво парламентських комітетів О. Єфремов назвав своєрідною традицією.
«Голосування за кожен комітет окремо займе дуже багато часу, в цьому немає логіки, — зазначив він. — Коли відбувається поділ комітетів, то ми домовляємося за квотами, згідно з Регламентом. У рамках квоти ми можемо з кимсь помінятися або поділитися. І тоді вибудовується конструкція формувань комітетів, яка потім голосується в парламенті».