Шановні друзі!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня міліції!
Ви обрали героїчну, нелегку, але вкрай потрібну та благородну стезю — захист прав і свобод громадян, їх власності, а також інтересів суспільства і держави від протиправних посягань. Ваша почесна місія позначена вірою співвітчизників в утвердження верховенства права. Спираючись на славетну спадщину та найкращі традиції, працівники міліції гідно несуть службу, ризикуючи своїм здоров’ям, а часом — і життям.
Впевнений, своєю повсякденною працею ви й надалі підвищуватимете авторитет української міліції, повертатимете органам внутрішніх справ функцію справді народних лицарів правопорядку, робитимете все від вас залежне для зміцнення громадського порядку, захисту конституційних прав громадян, для сьогоднішнього спокою і віри у завтрашній день заради майбутнього наших дітей та онуків. Ви є активними учасниками і творцями української державності!
Від усього серця бажаю всім вам і вашим родинам наснаги й енергії, терпіння, успіхів у виконанні професійного та громадянського обов’язку, у творенні Україні іміджу європейської держави, в якій панують закон та справедливість.
 
З повагою Володимир РИБАК.