Народний депутат Ігор Швайка (ВО «Свобода») зустрівся з виборцями міста Красний Луч на Луганщині. Це спілкування в рамках теми «П’яти вимог до народних депутатів» стало продовженням діалогу між політиками та підприємцями міста, ініційованого ще кандидатами в депутати від ВО «Свобода» Ігорем Швайкою та Артемом Заікою.

На зустрічі народний обранець ознайомив громаду із першими запланованими «Свободою» кроками в парламенті. Зокрема, це внесення проекту закону, що регламентував би чітку та прозору процедуру відкликання та припинення повноважень народного депутата, скасування пенсійної реформи та низку інших законопроектів.

Під час спілкування парламентарій акцентував увагу на зв’язку із громадою. «Саме для цього, — повідомив Ігор Швайка, — в нашій партійній структурі започатковано інститут уповноважених. Це означає, що кожен депутат-«свободівець» має бути закріплений за певною адміністративною областю держави і виконувати, по суті, роль сполучної ланки між обласною організацією та керівництвом партії». На адресу Ігоря Швайки було передано низку звернень та ініціатив громади Луганщини. Окремі питання стосувались, зокрема, зловживань з боку посадовців щодо формування тарифної політики на місцях, а також йшлося про бездіяльність міської влади у вирішенні нагальних проблем громади.

Луганськ.