Аби чернігівці завжди були в курсі останніх подій, першими дізнавалися про те, що відбувається у Верховній Раді, народний депутат України Владислав Атрошенко передплатив 500 примірників «Голосу України» на 2013 рік навчальним закладам, лікарням, громадським організаціям та окремим родинам у Чернігові, Ріпкинському та Чернігівському районах. Він вважає, що парламентське видання найбільш повно та оперативно інформує громадськість про всі законодавчі ініціативи, про діяльність депутатських фракцій і груп, а також про роботу народних обранців у виборчих округах.

— Я прийшов у Верховну Раду не відсиджуватись, а активно працювати! Цього ж очікую й від моїх колег, щоб у результаті нашої спільної роботи український парламент став більш дійовим та ефективним, мав повагу в українському суспільстві, — прокоментував таке рішення Владислав Атрошенко. — Якщо люди з першоджерела читатимуть інформацію про діяльність народних обранців, то краще розумітимуть суспільні процеси, що відбуваються в нашій країні, глибше орієнтуватимуться в політичній та економічній ситуації. Переконаний, це вплине й на підвищення рівня довіри наших громадян до роботи єдиного законодавчого органу.

Політик сподівається, що за його прикладом поважну парламентську газету для звичайних читачів передплатять й інші обрані на Чернігівщині народні депутати.

 

Чернігівська область.