Народний депутат Андрій Табалов дав у Кіровограді прес-конференцію, під час якої озвучив свою позицію стосовно скандальних подій, що відбулися у Верховній Раді за його участі.

Зокрема, Андрій Табалов заявив, що ажіотаж довкола цих подій, як на його думку, необґрунтований. Так, він не написав заяву про входження у фракцію «Батьківщина» і спробував пояснити, чому саме.

«Для мене виборча кампанія була дуже нелегкою, вже тоді я мав певні сумніви щодо співпраці. Я прийшов у Раду, щоб працювати, щоб скласти присягу, а вийшло зовсім по-іншому. Я розчарувався у співпраці з «Батьківщиною», що була складною та не злагодженою..., — зазначив депутат. — Я позафракційний і не планую входити ані до «Батьківщини», ані до фракції Партії регіонів. Мало того, я навіть радий, що так сталося. В процесі кампанії я не задумувався над тим, як воно буде. Я зовсім не думав про перемогу, вона, певним чином, була для мене сюрпризом... Я нічого не винен «партійним босам». У мене був окремий штаб, який я сам фінансував...

Я заявляю, що ні за Азарова, ні за Рибака я не голосував і моєю карткою ніхто не розпоряджався...».

До Верховної Ради, виявляється, за словами А. Табалова, він не йшов тільки на опозиційних ідеях, а робив конкретні справи: «Подивиться, скільки було висунуто кандидатів-мажоритарників від «Батьківщини», але ж вони чомусь не пройшли».

Водночас Табалов готовий вибачитися перед кіровоградцями за те, що не поінформував їх заздалегідь. Але конкретними справами пообіцяв довести, що вони зробили правильний вибір.

 

Кіровоградська область.