За підтримки Національного олімпійського комітету України на базі Спортивно-оздоровчого комплексу ТОВ «Дивосвіт-плюс» для дітей-сиріт відбулася благодійна акція «Калейдоскоп емоцій» у рамках соціального проекту «Хочу Жити! Дружити! Радіти!».

Юні «фігуристи» протягом години приборкували ковзани, а їхніми помічниками і колегами в цьому були наші уславлені спортсмени.

На ковзанку завітали олімпійський чемпіон Валерій Гончаров, призери Ігор Олександр Крикун, Роман Гонтюк, Світлана Мазій, Лариса Заспа, чемпіонка світу Тетяна Колеснікова та багаторазова призерка чемпіонатів Європи з фігурного катання Олена Ляшенко.

Олена, яка працює тренером, не тільки провела майстер-клас для дітей, а й представила публіці свою маленьку ученицю, яка виступила зі своєю програмою. Після веселих конкурсів і масового катання (як і належить напередодні Нового року, разом з Дідом Морозом та Снігуронькою) усі дітлахи отримали подарунки від НОК України та сертифікат учасника свята. Новорічна казка для дітей уже розпочалася!

Фото з сайту НОК.