Заява народного депутата Миколи Томенка про обмеження Національною радою трансляції парламентського телеканалу «Рада» не відповідає дійсності. Про це заявив голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов.

Регуляторний орган у сфері телерадіомовлення ні тепер, ні раніше не ухвалював жодного рішення, яке б можна було потрактувати таким чином, і не давав жодної вказівки з цього приводу», — зазначив голова Нацради. Навпаки, стверджує він, чинним на сьогодні є рішення Національної ради від 23 липня 2003 року за № 1082, у п. 6 якого зазначається: «Ретрансляція програм Дирекції телерадіопрограм Управління справами Верховної Ради України м. Київ є обов’язковою для усіх систем багатоканального мовлення». Як пояснив В. Манжосов, «Національна рада розуміє це як трансляція в пакетах, доступних для всіх абонентів кабельних провайдерів».
Дослівно
Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов: 
«Ми думаємо, що і керівники кабельних компаній з розумінням поставляться до цієї ситуації. І якщо десь відбулося вимкнення парламентського каналу з соціальних пакетів, то він буде туди повернений найближчим часом».