Народний депутат — хмельничанин Ігор Сабій пообіцяв винести на сесійне засідання Верховної Ради питання про проведення позачергових виборів міського голови Нетішина. Про це він повідомив журналістам під час перебування у Хмельницькому.
Увага до цієї проблеми не випадкова. Адже ще з весни у місті енергетиків залишається вільним крісло міського керманича. В березні депутати Нетішинської міської ради висловили недовіру голові Ользі Омелянчук. І хоча вони направили звернення до Верховної Ради щодо проведення позачергових виборів, проте питання досі не було вирішене. Колишній міський голова намагалася обстояти право на свою посаду в суді, але Вінницький апеляційний адміністративний суд відмовив їй у поновленні на посаді. Тим часом містом керував перший заступник, який тимчасово виконував обов’язки міського голови. Однак, на думку Ігоря Сабія, заступник не може автоматично стати головою, оскільки ця посада є виборною. 
Парламентарій пообіцяв, що й надалі депутати-свободівці будуть публічними, відкритими і доступними для громади. Це стосується як фракцій ВО «Свобода» в місцевих радах Хмельниччини, так і народних депутатів. Один із кроків до цього — відкриття громадських приймалень в усіх районах області, що має відбутися найближчим часом.
 
Хмельницький.