може з’явитися під Кіровоградом за два роки

Питанню створення належної тренувальної бази як для професіональних, так і для аматорських футбольних команд, що могла б служити мотивацією і для юних спортсменів, і для тренерів, та й загалом — для розвитку масового спорту в області, на засіданні приділили найбільше уваги.

— Футбол, баскетбол, бейсбол — це не лише видовищні ігрові види спорту — це основа здорового способу життя, — каже Сергій Ларін. — Тому обласна влада визначила за перспективу  розвиток і підтримку дитячо-юнацького і масового спорту шляхом створення необхідної тренувальної бази.

А Кіровоградська обласна федерація футболу виступила з ініціативою перед Федерацією футболу України створити в області школу з розвитку сімейних форм виховання та дитячо-юнацького футболу. Згідно з проектом, комплекс базуватиметься на території села Покровське Кіровоградського району і являтиме собою спортивне міні-містечко, структура якого включатиме спортивно-оздоровчий, готельний комплекси, басейн, тренажерну залу, залу для міні-футболу, чотири поля з трав’яним покриттям і одне — зі штучним. Загальна вартість проекту становить 85 мільйонів гривень, а відкрити школу планують 2015 року.

 

Кіровоградська область.