«Створимо у Кіровограді сучасну тренувальну баскетбольну базу», —заявив президент Федерації баскетболу України, олімпійський чемпіон, член виконкому НОК України Олександр Волков

Під час робочого візиту на Кіровоградщину Олександр Волков разом із головою обласної державної адміністрації Сергієм Ларіним оглянув непрацюючий вже тривалий час спорткомплекс «Колос». В області вірять, що його вдасться реанімувати за кошти з державного бюджету. Адже раніше «Колос» був відомий не лише в Україні, а й в усьому колишньому СРСР саме тим, що в ньому проводилися тренувальні збори і змагання з різних видів спорту. Там спортсмени жили, тренувалися і навчалися.

Високий гість та голова обласної державної адміністрації відвідали Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка і вручили комплекти м’ячів юним баскетболістам із Кіровограда та Полтави, які саме змагалися тут у рамках ІІ туру Всеукраїнської баскетбольної ліги серед юнаків 2000 року народження.

Кіровоградська область.

Пряма мова

Олександр Волков: «13 грудня я зустрінуся з Президентом України й матиму предметну розмову щодо проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу і в цьому контексті я ставитиму питання про створення на базі «Колоса» сучасної тренувальної бази з баскетболу».

На знімку: вручення м’ячів майбутнім чемпіонам.

Фото управління у справах преси та інформації Кіровоградської ОДА.