Наставник «Ліверпуля» Брендан Роджерс бачить в Артемі Мілевському ідеального партнера для Луїса Суареса в атакуючій ланці своєї команди. Про це повідомляє footballrumourmіll.com.
На думку видання, Мілевський — пристойний футболіст, який може зробити для «Ліверпуля» щось більше, ніж просто забити декілька м’ячів: «Він знає, як завершувати атаки і не боїться бити по воротах, коли випадає така нагода».
А поки про майбутнє Мілевського ходять різні чутки, кажуть, він спокійнісінько ніжиться на білому пісочку на океанському узбережжі в Маямі.
***
Гра футболіста «Дніпра» Романа Зозулі у Лізі Європи привернула увагу тренерського штабу «Сампдорії» з Генуї. Як повідомляє MSN Іtalіa, італійській команді якраз потрібен молодий футболіст з хорошим голевим чуттям. Кажуть, що у «Сампдорії» вже працюють над тим, щоб підготувати «Дніпру» пропозицію щодо трансферу.
***
Воротар польського клубу «Гурнік» Лукаш Скорупський найближчим часом може стати гравцем харківського «Металіста». Як повідомляють польські ЗМІ, представники українського клубу давно стежили за голкіпером, навіть на власні очі спостерігали за грою Скорупського в декількох матчах.
«Металіст» вже зробив офіційний запит до «Гурніка» щодо трансферу поляка і його вартості. Сам футболіст вже висловив бажання в разі гідної пропозиції переїхати в Україну. «Це сильний клуб, який виступає на високому рівні», — зауважив воротар. За уточненням Wіrtualna Polska, трансфер Скорупського стане харків’янам у 1,5 мільйона євро.
*** 
Півоборонець «Шахтаря» 27-річний Фернандіньо повідомив, що взимку залишить український клуб. За його словами, які наводить Calcіonews24, він вже домовився з одним із англійських клубів і чекає відкриття трансферного вікна.
«У січні я залишаю «Шахтар». Домовився про підписання контракту з англійським клубом. Буду грати в Манчестері», — сказав він.
Щоправда, бразилець не уточнив, в якому з двох клубів з цього міста він виступатиме: в «Манчестер Юнайтед» або «Манчестер Сіті». Про суму угоди також нічого не повідомляється.
У поточному сезоні Фернандіньо провів за «Шахтар» 25 матчів у різних турнірах, забив 4 м’ячі і віддав 6 результативних передач.
Що воно вийде з цим переходом, тепер сказати важко. А поки Фернандіньо стане героєм чергового фільму від клубного телебачення «гірників».
Жадсон (праворуч) раніше залишив «Шахтар».
А що буде з Фернандіньо?