Полтавські правоохоронці шукають зловмисників, які обікрали 31-річного співака популярного вітчизняного гурту «Дзідзьо». Він звернувся у міліцію минулої п’ятниці близько 23-ї години. Згідно з повідомленням потерпілого, приблизно годиною раніше з його автомобіля «Cadіllak Eskolade», припаркованого біля кафе «Вілла крокодила» (саме там влаштували виступ артистів), невідомі поцупили гроші, документи та цінні речі. Робилося це за «класичною» злодійською схемою. Спочатку зловмисник чи зловмисники розбили скло задніх лівих дверцят авто, а потім дістали звідти найцінніше та накивали п’ятами.
Деякі місцеві жартівники тепер іронізують. Мовляв, у такий спосіб «шанувальники» з великої дороги перевіряли слова одного з хітів «Дзідзьо» під назвою «Каділак», з’ясовуючи, хто ж приїхав у Полтаву на такій іномарці... Та виконавцям популярних пісень сьогодні не до жартів. Адже зі згаданого автомобіля, за інформацією прес-служби обласної міліції, викрали сумку з грошима, в якій було 27,5 тис. доларів і 120 тис. гривень, а також планшет, документи, золоту і платинову банківські картки.
За попередніми підрахунками, загальна сума збитків від крадіжки становить 530 тис. грн. Згідно з поясненнями потерпілого, гроші належали гурту як юридичній особі і перевозилися в Київ для оплати зйомок відеокліпа. За фактом крадіжки у великих розмірах відкрито кримінальне провадження. Зловмисникам «світить» від 5 до 8 років позбавлення волі.