Дорогі друзі!
Сердечно вітаю вас із 23-ю річницею від дня створення української зовнішньої розвідки.
Незважаючи на те, що ваша життєво необхідна для країни робота залишається непомітною, її суспільну вагу важко переоцінити. Саме тому люди глибоко шанують вашу самовіддану працю на благо нашої держави, позначену не тільки ореолом романтики і таємничості, а й передусім готовністю ризикувати собою заради Вітчизни, виявляючи при цьому всебічну підготовку й унікальний досвід.
Події, що сталися в Україні протягом останнього часу, змусили по-новому подивитися на роль, яку відіграє розвідка в сучасному світі. Адже сьогодні, добуваючи розвідувальні дані, необхідні для прийняття керівництвом нашої держави вкрай важливих рішень, вам доводиться працювати у надзвичайно складних умовах. І від того, наскільки точними, об’єктивними і своєчасними будуть інформація та прогнози розвитку подій на найближчу перспективу, залежить доля мільйонів співвітчизників і, зрештою, доля незалежності Батьківщини.
Переконаний, що Служба зовнішньої розвідки України й надалі не тільки слугуватиме ефективним інструментом захисту національних інтересів нашої держави та її громадян, а й виступатиме надійним комунікатором з усього спектра питань національної безпеки із зарубіжними партнерами.
Щиро бажаю кожному з вас міцного здоров’я, особистого щастя, нових професійних успіхів, витримки, злагоди і віри у краще майбутнє на нашій, українській землі.
Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман.