2 листопада, № 207

Закон України «Про внесення змін до статті 16 Бюджетного кодексу України», № 5302-VІ.
3 листопада, № 208
Закон України «Про внесення зміни до статті 15 Закону України «Про Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим», № 5391-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво (асигнування 2006 і 2007 року), проект «Підвищення ефективності передачі електроенергії (модернізація підстанцій)», № 5298-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відміни реєстрації декларації про відповідність», № 5312-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виготовлення документів та бланків суворого обліку або звітності», № 5316-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дерегуляції господарської діяльності з проведення робіт із землеустрою та землеоціночних робіт», № 5394-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про насіння і садивний матеріал», № 5397-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Кодексу цивільного захисту України», № 5404-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державного регулювання у сфері комунальних послуг», № 5400-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення механізму правового регулювання та посилення відповідальності у сфері поводження з відходами», № 5402-VІ
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виконання господарських зобов’язань», № 5405-VІ. Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання діяльності у сфері трансферу технологій», № 5407-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення функціонування системи гарантування вкладів фізичних осіб», № 5411-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини» щодо національного превентивного механізму», № 5409-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо необхідності обов’язкового надання витягів та виписок з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», № 5410-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо врегулювання окремих питань оподаткування», № 5412-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення оподаткування при відчуженні транспортних засобів», № 5413-VІ.
6 листопада, № 209
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Турецької Республіки про співробітництво в галузі карантину та захисту рослин», № 5443-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди про вільну торгівлю між Урядом України та Урядом Чорногорії», № 5445-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України», № 5428-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення процедури відведення земельних ділянок та зміни їх цільового призначення», № 5395-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виконання угод про розподіл продукції», № 5406-VІ.
Закон України «Про державну підтримку розвитку індустрії програмної продукції», № 5450-VІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 8 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», № 5455-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення сторін колективних переговорів», № 5458-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Протоколу про стале управління лісами та Рамкової конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат», № 5432-VІ.
Закон України «Про прийняття Поправок до Угоди про збереження китоподібних Чорного моря, Середземного моря та прилеглої акваторії Атлантичного океану», № 5433-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди про співробітництво держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав у боротьбі з торгівлею людьми, органами й тканинами людини», № 5434-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Катар про повітряне сполучення», № 5435-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Протоколу між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про внесення змін і доповнень до Угоди між Урядом України та Урядом Республіки Білорусь про трудову діяльність та соціальний захист громадян України та Республіки Білорусь, які працюють за межами своїх держав», № 5437-VІ.
Закон України «Про приєднання України до Протоколу до Конвенції про договір міжнародного автомобільного перевезення вантажів (КДПВ)», № 5438-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Сербія про міжнародні автомобільні перевезення пасажирів і вантажів», № 5439-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди (у формі обміну листами) між Урядом України та Організацією економічного співробітництва та розвитку щодо участі в роботі Комітету зі Сталі», № 5440-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди про внесення змін № 11 до Угоди про грант № 006 (Проект ядерної безпеки Чорнобильської АЕС) між Європейським банком реконструкції та розвитку як Розпорядником коштів, наданих згідно з Грантом з Рахунку ядерної безпеки, та Кабінетом Міністрів України та Державним спеціалізованим підприємством «Чорнобильська АЕС», № 5442-VІ.
9 листопада, № 212
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ставок акцизного податку на речовини, які використовуються як компоненти моторних палив», № 5471-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Грецької Республіки про взаємну охорону секретної інформації у сфері оборони», № 5436-VІ.
Закон України «Про приєднання України до Конвенції про розробку Європейської фармакопеї із поправками, внесеними відповідно до положень Протоколу до неї», № 5441-VІ.
Закон України «Про приєднання України до Угоди про міжнародні нерегулярні перевезення пасажирів автобусами (Угода ІNTERBUS)», № 5444-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік» щодо погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію для населення», № 5467-VІ.
10 листопада, № 213
Закон України «Про внесення змін до пункту 9 розділу VІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про депозитарну систему України» щодо казначейських зобов’язань України», № 5431-VІ.
Закон України «Про прийняття Поправок до Статей Угоди Міжнародного валютного фонду», № 5446-VІ.
Закон України «Про затвердження Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2012-2016 роки», № 5451-VІ.
14 листопада, № 215
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства», № 5453-VІ.
16 листопада, № 217
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення інструментів впливу на грошово-кредитний ринок», № 5480-VІ.
Закон України «Про внесення змін до додатка № 3 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік», № 5470-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до Прикінцевих положень Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік», № 5469-VІ.
17 листопада, № 218-219
Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації повноважень органів виконавчої влади у сфері екології та природних ресурсів, у тому числі на місцевому рівні», № 5456-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства надзвичайних ситуацій України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується через відповідних міністрів», № 5459-VІ.
20 листопада, № 220
Кодекс цивільного захисту України, № 5403-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України», № 5474-VІ.
28 листопада, № 226
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про безоплатну правову допомогу», № 5477-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про стимулювання розвитку вітчизняного машинобудування для агропромислового комплексу», № 5478-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 8 Закону України «Про рекламу» щодо встановлення заборони зазначення ціни товарів, робіт та послуг не в грошовій одиниці України», № 5481-VІ.
Закон України «Про всеукраїнський референдум», № 5475-VІ.