Комунальне підприємство «Водотеплосервіс», що забезпечує мешканців Калуша водою та теплом, за спожиту електроенергію боргує приватному акціонерному товариству «Прикарпаттяобленерго» понад півтора мільйона гривень.
Заступник директора з енергозбуту товариства Наталія Любич повідомила: «Якщо оплату не буде здійснено, то  відповідно до норм чинного законодавства ми припинимо електропостачання комунальному підприємству». За її словами, калуські комунальники не лише не гасять заборгованості, а й накопичують її з місяця в місяць. Станом на 3 грудня їхній борг становить 1572,2 тис. грн.
Як повідомили в енергокомпанії, проблеми з цим споживачем у них виникають постійно. Енергетики не раз зверталися до керівництва підприємства-боржника, йшли на зустріч, але ситуація залишалася незмінною.
Розуміючи серйозність наслідків відключення підприємства, адміністрація «Прикарпаттяобленерго» не втрачає надії, що попередню домовленість про реструктуризацію боргів виконають і їм не доведеться вдаватися до надзвичайних заходів.