Для забезпечення персонального голосування досить просто скоротити час, відведений для натискання кнопок. Таку думку під час брифінгу висловив керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов (на знімку).

«Процедуру забезпечення персонального голосування розробить уже нова Верховна Рада з урахуванням думок новообраних народних депутатів. Я думаю, що на це питання відповість новий керівник парламенту, Регламентний комітет, який буде сформований у новому складі. Говорити, як це буде організовано практично, сьогодні передчасно, адже ми не знаємо точки зору практично 2/3 парламенту», — зазначив О. Єфремов.

Партія регіонів також не виключає внесення змін до держбюджету на 2013 рік, зокрема, щодо фінансування програм Міністерства охорони здоров’я. Про це під час брифінгу заявив керівник фракції Олександр Єфремов.

«Ми передбачаємо, що економіка буде працювати краще. І тому в нас буде можливість відобразити ті зміни у бюджеті на 2013 рік», — сказав він.

Регіонал також висловив надію, що підготовчий етап нового парламенту пройде якнайшвидше. «Я сподіваюся, що робоча група після прийняття відповідних рішень у Верховній Раді працюватиме конструктивно і виконає всі зобов’язання, щоб 12 грудня під час засідання парламенту VІІ скликання почати вирішення першочергових питань щодо організації роботи вищого законодавчого органу», — сказав народний обранець.

За словами О. Єфремова, ознайомче засідання фракції Партії регіонів нового скликання буде проведено 11 грудня о 14.00.

Фото Олександра КЛИМЕНКА.