Порівняно з вереснем на Львівщині помітно подешевшали капуста — на 34%, цибуля — на 22,6%, гриби — на 18,4%, морква — на 14,9%, картопля — на 11,5%.
Як повідомляє управління статистики Львівської області, дорожчими, за рахунок закінчення сезону, стали огірки — на 60,9%, помідори — на 48, 6%, кабачки та баклажани — на 12,3%. Подешевшали (на 4%) цитрусові та ківі, подорожчали (на 5,8%) банани.
На 5,3% знизились ціни на крупи гречані, на 4% — на рис.
Подешевшали риба жива та охолоджена (на 3%), морепродукти (на 0,8%).
На Львівщині ціни на м’ясні продукти залишаються на рівні вересня. З молочних продуктів подорожчали молоко, сир та сметана — на 1,5—2,6%.
Невеликі коливання цін на олію та жири — від 0,2% до 0,9%.
Традиційно найнижчі оптові ціни у Львові на оптовому ринку «Шувар» (станом на 26 листопада ц. р.): баклажани — 3—4 гривні за кілограм, буряк столовий — 1,1—1,13, капуста білокачанна — 0,9—1,1, огірки — 
14—16, перець солодкий — 10—20, помідори — 7—14, цибуля — 1—7, капуста — 0,9—1,1, яблука — 3,5 —8, м’ясо — 50—60, масло вершкове — 55—65, молоко — 6,5—7,5.
 
Львів.