Після цього прокуратурою Летичівського району було розпочате досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом одержання працівником Державтоінспекції хабара від водія, який порушив правила дорожнього руху.

На тому місці в центрі Летичева, де й цього разу чергував начальник Летичівського ДАІ, правоохоронці доволі часто безпрограшно зупиняли водіїв. Накласти штрафні санкції на порушників значною мірою допомагав знак розмітки дорожніх смуг. Як правило, коли водії помічають його, то перелаштовуватися в іншу смугу буває вже пізно. Хоча це не створює небезпеки на дорозі, проте є хорошим приводом для того, щоб працівники ДАІ одразу ж зупинили й оштрафували порушника. У «пастку» дуже легко потрапляють транзитні водії, які не знайомі зі специфікою місцевих дорожніх знаків і патрулювання.
Оголосити бій таким «правилам» вирішив автомобіліст, який відзняв увесь процес одразу на дві камери, а потім виклав відео в Інтернет. На ньому видно, як працівник ДАІ зупинив водія, підійшов до авто й попросив документи. Водій одразу витягнув купюру й хотів віддати гроші разом із документами. Однак інспектор не ризикнув брати їх, а сказав опустити скло нижче. Потім простягнув руку в салон і зібгав запропоновані купюри в кулаку, так, щоб їх не було видно з вулиці.
Тільки-но водій віддав хабара, негайно повідомив правоохоронцю про те, що все знято на відео. Незважаючи на те, що даішник відразу ж спробував позбутись грошей і навіть натякнув, що у факті хабарництва винними бувають обидві сторони, водій одрузу ж викликав правоохоронців, щоб зафіксувати факт хабарництва.