На Рівненщині подешевшав на 15 відсотків солодкий продукт. Якщо в листопаді минулого року його вартість становила 7,2 гривні, то нині — 5,45 за кілограм. У торговельній мережі області достатньо власної продукції, оскільки місцеві цукровари виробляють більше, ніж споживають жителі Рівненщини. Так, два заводи області вже виготовили з нового врожаю понад 67 тисяч тонн солодкого продукту за потреби 56 тисяч тонн на рік, каже перший заступник голови Рівненської ОДА Анатолій Юхименко. Тож місцеві цукровари збираються постачати свою продукцію в інші регіони.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Комітет з питань правоохоронної діяльності рекомендує Парламенту прийняти в цілому два законопроєкти й один — за основу 102
-
2Біржові торги Подільського лісового офісу другого кварталу завершено: викуплено 86% деревини 87
-
3Щодо недопущення російських та білоруських спортсменів до міжнародних змагань 78
-
4Комітет з питань правової політики розглянув низку законопроєктів 78
-
5Відбулися комітетські слухання на тему «Стратегічні орієнтири поглиблення торговельно-економічних відносин України з країнами Європейського Союзу в умовах набуття Україною офіційного статусу кандидата на вступ до ЄС» 64