На Рівненщині подешевшав на 15 відсотків солодкий продукт. Якщо в листопаді минулого року його вартість становила 7,2 гривні, то нині — 5,45 за кілограм. У торговельній мережі області достатньо власної продукції, оскільки місцеві цукровари виробляють більше, ніж споживають жителі Рівненщини. Так, два заводи області вже виготовили з нового врожаю понад 67 тисяч тонн солодкого продукту за потреби 56 тисяч тонн на рік, каже перший заступник голови Рівненської ОДА Анатолій Юхименко. Тож місцеві цукровари збираються постачати свою продукцію в інші регіони.
Популярне за тиждень
-
1Київщина отримала від Південної Кореї 15 тисяч примірників підручників з географії 2809
-
2Єгор Чернєв: Довгострокове контрактування зброї дозволить підтримувати високий рівень боєздатності нашої армії 71
-
3Комітет з питань правоохоронної діяльності про прийняті закони 2024 року 63
-
4Євгенія Кравчук: Збереження національної спадщини та національної пам’яті має стати одним з елементів сфери національних інтересів 63
-
5Апарат Верховної Ради України долучився до щорічної волонтерської акції «Салат для солдат» 62