На Рівненщині подешевшав на 15 відсотків солодкий продукт. Якщо в листопаді минулого року його вартість становила 7,2 гривні, то нині — 5,45 за кілограм. У торговельній мережі області достатньо власної продукції, оскільки місцеві цукровари виробляють більше, ніж споживають жителі Рівненщини. Так, два заводи області вже виготовили з нового врожаю понад 67 тисяч тонн солодкого продукту за потреби 56 тисяч тонн на рік, каже перший заступник голови Рівненської ОДА Анатолій Юхименко. Тож місцеві цукровари збираються постачати свою продукцію в інші регіони.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День пам’яті Героїв Крут 115
-
2Відбулася презентація Стратегії Головного слідчого управління «Управління розслідуванням міжнародних злочинів, скоєних в контексті збройного конфлікту» 69
-
3Подання заявок на грантову програму від ФАО та ЄС продовжено 59
-
4Освітній семінар на Роменщині 58
-
5Вступ України в НАТО важливий та необхідний для всіх 54