В Ужгороді заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк представив особовому складу нового начальника УМВС в області генерал-майора міліції Василя Варцабу (на знімку). Він наголосив, що особливо приємно представляти на цій посаді людину, яка віддала закарпатській міліції 25 років життя.
В. Варцаба закінчив Київську вищу школу міліції, академію МВС СРСР, працював у столиці, у 2003—2004 рр. очолював правоохоронців Закарпаття, а з березня 2010-го і дотепер — Прикарпаття. Відзначений низкою нагород. Кандидат юридичних наук, автор численних наукових праць і навчально-методичних посібників правового спрямування.
Попередник Василя Варцаби генерал-майор Віктор Русин привітав нового керівника як свого вчителя і підкреслив, що вперше генерали-закарпатці очолюватимуть два обласні міліцейські управління (В. Русин поїде на Вінниччину). Обидва отримали відзнаки міністра внутрішніх справ України.
— Я переконаний, що нам до снаги виконати всі завдання, поставлені перед закарпатською міліцією, — запевнив Василь Варцаба.
Ужгород.
Фото надане прес-службою міліції області.