У селі Порошково Перечинського району на Закарпатті відкрили сучасний спортивний майданчик з акриловим покриттям. Його облаштували на території загальноосвітньої школи, в яку ходять понад вісімсот учнів. А для більшості з них заняття спортом — улюблена справа.
— У нас діти захоплюються багатьма видами спорту, — каже директор школи Надія Девицька. — Серед хлопців, звісно, популярними є футбол, волейбол, а багато дівчат закохані у гімнастику.
Ігровий спортивний майданчик з акриловим покриттям дозволяє проводити заняття одразу з кількох видів спорту: з футболу, гандболу, баскетболу, волейболу. Для цього закупили весь необхідний інвентар.
За словами заступника голови ОДА Івана Качура, обласна програма «Спортивний майданчик» діє вже третій рік. За цей час відкрито понад 50 міні-полів (16 — цього року). Якщо раніше здебільшого зводили майданчики зі штучною травою, то сьогодні вже робиться акцент на акрилове покриття. Таке поле, звичайно, дорожче, але функціональніше. Його вартість сягає 420 тисяч гривень.
 
Закарпатська область.